موزه ملی علوم و فناوری ایران به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و روز زن، روز سهشنبه 12 دیماه 1402 طی مراسمی با تجلیل از پرسنل زنان شاغل در موزه، مقام شامخ مادر و زن را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری ایران، در راستای تجلیل و گرامیداشت روز مادر و زن که مصادف با تولد دخت پیامبر، حضرت فاطمه زهرا (س) است، روز سهشنبه 12 دیماه 1402 در مراسمی با حضور کارکنان زن شاغل در موزه، از مقام شامخ زن و مادر تجلیل و هدایایی به آنان اهدا شد.
براساس این گزارش، فرزانه سمیعیان، رئیس اداره منابع انسانی موزه، ضمن گرامیداشت روز مادر و زن و مقام شامخ زنان، از تمام پرسنل زن موزه و تمام همکارانی که در راستای برگزاری مراسم تجلیل همکاری داشتند تقدیر و تشکر کرد.
محسن جعفرینژاد، رئیس دفتر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل، ضمن تبریک روز مادر و زن، با اشاره به اینکه نگاه رئیس موزه نگاه جنسیتی نبوده است گفت: در حال حاضر بیش از 40 درصد از پستهای مدیریتی موزه در اختیار زنان است. وی در ادامه به قرائت پیام تبریک دکتر سیفاله جلیلی، رئیس موزه ملی علوم و فناوری پرداخت.
در بخشی از این پیام آمده است: «مقام رفیع و شامخ حضرت فاطمه (س) یادآور جایگاه مرتبه والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است ؛ بی شک افق های روشن آینده این مرز و بوم مرهون از خود گذشتگی و تبلور اندیشه، فرهنگ و دانش زنان این سرزمین است.ضمن عرض تبریک میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و بزرگداشت مقام والای زن، این فرصت را غنیمت می شمارم تا از خدمات ارزنده شما بانوی ارجمند در جهت تحقق اهداف موزه ملی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تشکر به عمل آورم و از درگاه الهی توفیق در تمامی عرصه های زندگی را برایتان آرزومندم.»
سعید پازانی، معاون اجرایی موزه نیز در این مراسم، با تبریک روز زن و مادر به کارکنان زن موزه به تلاشهای بانوان چه در محل کار و چه در خانه اشاره کرد و گفت: بانوان شاغل دقت عمل بسیاری در کارها دارند و بانوان موزه علوم و فناوری در بیشتر دستاوردهای موزه نقش پررنگی داشتهاند.
دکتر فاطمه مهاجرانی، مشاور موزه در امور پژوهش، به عنوان سخنران بعدی، با اشاره به مقام والای زن گفت: متاسفانه علیرغم میزان بالای فارغالتحصیلان زن در ایران در رشتههای مختلف، آمار بسیار ناچیزی از مشاغل مدیریتی در اختیار زنان است.
وی با اشاره به تحقیق انجام شده در زمینه مناصب مدیریتی زنان در ایران در بخش بورس، گفت: میزان داشتن شغل مدیریت ارشد توسط زنان در کشوری مثل فرانسه 43 درصد، در کشور امارات 1.6 در کشور عربستان 1.2 و در ایران کمتر از 6/. است و این نشان میدهد که متأسفانه زنان در سب مناصب مدیریتی ارشد سهم چندانی ندارند.
مهاجرانی افزود: در اختیار نداشتن پستهای مدیریتی توسط زنان دو دلیل میتواند داشته باشد. اولا که قانونگذاران باید قانونهای موجود را اصلاح کنند، دوم، زنان باید به صورت حرفهای و با دانش و جدیت فراوان در کارها حضور داشته باشند و مطالبهگری را به صورت حرفهای دنبال کنند.
شایان ذکر است، در پایان مراسم هدایایی از سوی موزه به بانوان اهدا شد و از مقام ایشان تجلیل و تکریم شد.
دیدگاهتان را بنویسید