هشتمین جشنوارهی «علم برای همه» با موضوع محیط زیست در پنج بخش معرفی فناوری های بومی مدیریت منابع آب، قصه گویی، نمایش رادیویی، داستاننویسی علمی تخیلی و نقاشی از روز چهارشنبه 18 آبان آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی موزهی ملی علوم و فناوری، جشنوارهی «علم برای همه» در هشتمین سال برگزاری خود، با دغدغههای محیط زیستی، بحران آب و مدیریت منابع آب را موضوع محوری خود قرارداده است. این جشنواره به صورت مجازی برگزار می شود و شامل بخشهای مختلفی است.
«دادارچه»، قصههایی از محیط زیست ایران به شکل موشن ویدیو، به گویشها و زبانهای رایج در ایران به منظور آموزش همزیستی و عشق به محیط زیست و اهمیت حفاظت از آن برای کودکان زیر ۱۲ سال، «بومرنگ»، معرفی فناوری های بومی مدیریت منابع آب درایران را هدف قرارداده است و «راشگو» شامل سه نمایش کوتاه رادیویی با ضرورت توجه به موضوع توان اقلیمی ایران است.
گفتنی است، برای فراخوان نقاشی با عنوان «اسطورههای آب، اپوش و تیشتر» که مربوط به قدیمیترین داستانهای اسطورهای ما مربوط به مبارزهی تیشتَر (فرشتهی باران) با اَپوش (دیو خشکسالی) بوده و از دورهی باستان تا کنون به شکلهای مختلف بازگو شده و نشانهی اهمیت آب و دیوصفتی خشکسالی است 58 اثر و برای فراخوان بخش داستاننویسی علمی تخیلی با عنوان «نایآب» که متمرکز بر دانش بومی آب و در سه محور تاریخ جایگزین، تاریخ آینده و راهحلهای فناورانه برای مدیریت آب 60 داستان دریافت شده و لیست برگزیدگان در سایت جشنواره قابل مشاهده است.
علاقهمندان از روز چهارشنبه 18 آبان همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و هفته ترویج علم، میتوانند با مراجعه به سایت موزه ملی علوم و فناوری به آدرس https://www.inmost.ir/festival1401 آثار و محتواهای هشتمین جشنواره «علم برای همه» را ببینند.
همچنین در صورت داشتن ایده و علاقهمندی به مشارکت در پروژههای موزه ملی علوم و فناوری میتوانید با شماره 09032748258 تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید