همزمان با هفته جهانی ترویج علم: هشتمین جشنواره «علم برای همه» شروع شد

هشتمین جشنواره‌ی «علم برای همه» با موضوع محیط زیست در پنج بخش معرفی فناوری‌ های بومی مدیریت منابع آب، قصه گویی، نمایش رادیویی، داستان‌نویسی علمی تخیلی و نقاشی از روز چهارشنبه 18 آبان آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی موزه‌ی ملی علوم و فناوری، جشنواره‌ی «علم برای همه» در هشتمین سال برگزاری خود، با دغدغه‌های محیط زیستی، بحران آب و مدیریت منابع آب را موضوع محوری خود قرارداده است. این جشنواره به صورت مجازی برگزار می شود و شامل بخش‌های مختلفی است.
«دادارچه»، قصه‌هایی از محیط زیست ایران به شکل موشن ویدیو، به گویش‌ها و زبان‌‌های رایج در ایران به منظور آموزش همزیستی و عشق به محیط زیست و اهمیت حفاظت از آن برای کودکان زیر ۱۲ سال، «بوم‌رنگ»، معرفی فناوری های بومی مدیریت منابع آب درایران را هدف قرارداده است و «راشگو» شامل سه نمایش کوتاه رادیویی با ضرورت توجه به موضوع توان اقلیمی ایران است.
گفتنی است، برای فراخوان نقاشی با عنوان «اسطوره‌های آب، اپوش و تیشتر» که مربوط به قدیمی‌ترین داستان‌های اسطوره‌ای ما مربوط به مبارزه‌ی تیشتَر (فرشته‌ی باران) با اَپوش (دیو خشکسالی) بوده و از دوره‌ی باستان تا کنون به شکل‌های مختلف بازگو شده و نشانه‌ی اهمیت آب و دیوصفتی خشکسالی است 58 اثر و برای فراخوان بخش داستان‌نویسی علمی تخیلی با عنوان «نایآب» که متمرکز بر دانش بومی آب و در سه محور تاریخ جایگزین، تاریخ آینده و راه‌حل‌های فناورانه برای مدیریت آب 60 داستان دریافت شده و لیست برگزیدگان در سایت جشنواره قابل مشاهده است.
علاقه‌مندان از روز چهارشنبه 18 آبان همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و هفته ترویج علم، می‌توانند با مراجعه به سایت موزه ملی علوم و فناوری به آدرس https://www.inmost.ir/festival1401 آثار و محتواهای هشتمین جشنواره «علم برای همه» را ببینند.

همچنین در صورت داشتن ایده‌ و علاقه‌مندی به مشارکت در پروژه‌های موزه ملی علوم و فناوری می‌توانید با شماره 09032748258 تماس بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =