رئیس دانشگاه شهرکرد و هیئت همراه روز سه شنبه 21 تیرماه 1401، ضمن بازدید از گالریهای موزه ملی علوم و فناوری ایران در جلسه با مسئولان موزه بر لزوم راهاندازی موزه و تأسیس تالار افتخارات این دانشگاه با کمک نهادهای ذیربط تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری ایران، یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد، احمد کیوانی معاون پژوهشی، محسن بهمنی رئیس مرکز همکارهای بینالمللی دانشگاه و غلامرضا احمدپور ساماني، رئیس اداره نمایندگی دانشگاه شهرکرد در تهران روز سه شنبه 21 تیرماه 1401 با حضور در موزه ملی علوم و فناوری ایران ضمن بازدید از گالریهای موزه، جلسهای را با اسماعیل کاظمی، معاون نمایشگاهی و محسن جعفرینژاد، رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل موزه برگزار کردند.
اسماعیل کاظمی، معاون نمایشگاهی با معرفی اجمالی از موزه ملی علوم و فناوری گفت: این مجموعه به عنوان يك مؤسسه پژوهشي زير نظر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، فعاليت خود را از سال 1384 آغاز كرده است. ترويج علم و تسهيل ارتباط شهروندان با علم، پاسداشت دستاوردهاي دانشمندان ايراني – اسلامي و بازنمايي فناوريهاي بومي ايرانيان مهمترين اهداف موزه است.
وی افزود: این موزه در حال حاضر شش گالری فعال دارد که شامل گالریهای «کهن بوم و بر، نجوم قدیم، ابزارهای جراحی قدیم، مورس تا موبایل، دنیای حرکت و نورشناسی» هستند و فعالیتهای مختلفی در موزه انجام میشود.
محسن جعفرینژاد رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل موزه نیز ضمن خوشامدگویی به مهمانان جلسه گفت: اخیراً وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغی به تمام مراکز دانشگاهی و مراکز آموزش عالی ارسال کرده است که بر لزوم تأسیس تالار افتخارات هر مرکز اشاره دارد و دانشگاه شهرکرد در زمینه راهاندازی این تالار میتواند با موزه ملی علوم و فناوری ایران همکاری کند.
وی افزود: در راستای پیشبرد رسالت احداث موزه یا تالار افتخارات پیشنهاد میکنم یک مرکز ثبت یا مستندنگاری آثار اهدایی ایجاد شود و همچنین به دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه برای مستندنگاری آثار موجود در دانشگاه فراخوان داده شود تا آثار به به لحاظ محتوایی غنیتر شود.
یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد ضمن تقدیر از میزبانی موزه ملی علوم و فناوری ایران گفت: با توجه فضای فیزیکی موجود علیرغم تأسیس تالار افتخارات، احداث موزه دانشگاه شهرکرد را هم در برنامه خود داریم و یکسری آثار و وسایل و دستاوردهای دانشگاه برای نمایش در این فضای فیزیکی مشخص شدهاند و بقیه موضوع را تمایل داریم در قالب همکاری با موزه ملی علوم و فناوری و با روش جذابتر در نمایش این آثار و همچنین استفاده از تجربیات مجموعه موزه ملی علوم و فناوری به پیش ببریم و امیدواریم بتوانیم با مشارکت بقیه نهادها و سازمانهای ذیربط شهرکرد فضای متفاوتی را در دانشگاه شهرکرد برای مخاطبان و مردم شهرکرد ایجاد کنیم.
در پایان کاظمی ضمن تأکید بر همکاری مشترک موزه ملی علوم و فناوری ایران و دانشگاه شهرکرد گفت: نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری ایران با همکاری مراکز دانشگاهی امکان برپایی را دارد و که در صورت فراهم شدن شرایط از طرف دانشگاه شهرکرد، این دانشگاه میتواند میزبان نمایشگاه سیار موزه علوم و فناوری باشد.
دیدگاهتان را بنویسید