یادبود مادر محیط‌زیست ایران در مراسم اختتامیه کنفرانس بین‌المللی سیموست 2021 تهران

مراسم اختتامیه کنفرانس بین‌المللی سیموست 2021 تهران با یادبود زنده‌یاد مه لقا ملاح، مادر محیط زیست ایران، و تقدیر از 5 دهه فعالیت‌های زیست‌محیطی ایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری ایران، روز دوشنبه 17 آبان 1400، خانم مه لقا ملاح که بنیان‌گذار سازمان غیردولتی زیست‌محیطی «جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست» بود و از وی به عنوان «مادر محیط زیست ایران» یاد می‌شود، دارفانی را وداع گفت و به همین مناسبت، اعضای برگزاری کنفرانس بین‌المللی سیموست 2021 تهران تصمیم گرفتند در روز سوم برگزاری این کنفرانس، از این بانوی فعال در حوزه محیط زیست تجلیل کنند.

روز سوم این کنفرانس با سخنرانی دو سخنران کلیدی کنفرانس، خانم دکترجرن کارادنیز، استادیار دانشگاه آنکارا و عضو ایکوم ترکیه با موضوع: «موزه‌ها و آموزش محیط‌زیست: بینش موزه‌های ترکیه» و ساموئل فرانکو آرکه، مدیر اجرایی مرکز فرهنگی حفاظت از کاساکُجوم گواتمالا با موضوع «فرهنگ می‌تواند شفا دهد» و با حضور ایچ چرکی دمالی، رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های علم و فناوری دنیا (سیموست) از ساعت 12 ظهر شروع شد.

 

دربخش دوم روز سوم کنفرانس، به ترتیب دو پنل پنجم و ششم این کنفرانس با عناوین «موزه‌ها و نمایشگاه‌ها و رویدادهای محیط زیستی» و «موزه‌ها، محیط‌زیست و بحران‌های نوپدید با تاکید بر کووید -۱۹» برگزار و مقالات منتخب و مربوط به محورهای هر پنل توسط سخنرانان ارائه شد‌.

 

 

 

 

در بخش سوم و پیش از شروع سومین کارگاه مجازی، مراسم اختتامیه چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌های علم و فناوری (سیموست 2021 تهران) با سخنرانی دکتر جلیلی، رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران و دبیر علمی این کنفرانس شروع شد.

دبیر علمی کنفرانس ضمن قدردانی از آقای دکتر ایچ چرکی دیمالی، رئیس سیموست، آقای محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران و همه شرکت‌کنندگان کنفرانس، به طور ویژه از تیم کمیته اجرایی سیموست که 8 ماه فعالیت داشته‌اند تشکر کرد.

وی در سخنان خود با اشاره به فوت سرکار خانم دکتر مه‌لقا ملاحی ، مادر محیط‌زیست ایران، ضمن عرض تسلیت به خانواده ایشان و جامعه فرهیخته کشوری، از 5 دهه فعالیت ایشان در بخش محیط‌زیست ایران قدردانی کردند و در ادامه به احترام فوت خانم ملاحی یک دقیقه سکوت در کنفرانس اعلام شد.

دکتر ایچ چرکی دیمالی، رئیس سیموست نیز ضمن تقدیر از موزه ملی علوم و فناوری ایران در اجرای خوب چهل و هشتمین کنفرانس سالانه سیموست گفت: این کنفرانس به نحو شایسته‌ای با میزبانی موزه علوم و فناوری ایران به پایان رسید و من از همه کسانی که در این کنفرانس دخیل بودند تشکر ‌می‌کنم. به عوامل اجرایی این کنفرانس جای تبریک دارد زیرا علیرغم اینکه این کنفرانس مجازی بود ولی تمام بخش‌های کنفرانس با استقبال خوب شرکت‌کنندگان همراه بود و هر جلسه بالای 100 نفر مخاطب داشت.

در ادامه اعضای کمیته اجرایی از سوی دکتر جلیلی معرفی شدند و گواهینامه بین‌المللی این کنفرانس که به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود به صورت نمادین در صفحه اسکای روم به نمایش درآمد.

 

در بخش پایانی روز سوم، کارگاه مجازی «شماره 3»، کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست 2021 تهران) با عناوین «ارتباطات علم» و «با هم، به نجات جهان» با اجرای خانم دکتر زهرا اجاق، رئیس گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات IHCS و سرکار خانم عسل شاکری، طراح تجربه و مدرس از ساعت 20 الی 22 برگزار شد.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 7 =