مرکز علم سنگاپور به توصیه دولت این کشور و برای کاهش خطر شیوع کوید ۱۹، از تاریخ ۶ آوریل تا ۴ می ۲۰۲۰ تعطیل است. این مرکز برای ایمنی و رفاه کارکنان، داوطلبان و بازدیدکنندگان که اولویت اصلی این مرکز در زمان تعطیلی است، با سیستمعاملهای دیجیتال خود از جمله فیسبوک و اینستاگرام سعی در برانگیختن حس کنجکاوی و شگفتی بازدیدکنندگان دارد. بنابراین یادگیری و آموزش بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی امکانپذیر است. در ذیل نمونه هایی از فعالت این موزه آمده است :
- پخش زنده فیس بوک توسط رصدخانه مرکز علم و آکادمی مهندسان و دانشمندان جوان سنگاپور (SAYES)
هر جمعه پرده از اسرار مربوط به منظومه شمسی بر میدارد.
- برنامه آموزش آنلاین علوم (با بیش از ۱۵ برنامه) در حوزههای مختلف از جمله فیزیک، شیمی، ریاضیات، علوم غذایی، جانورشناسی،ژنتیک برای ردههای سنی مختلف
- https://www.science.edu.sg/for-schools/resources/science-at-home
- بلاگ «من علم را دیدم» که محتوای موزهای آن توسط گروهی از کارمندان و کارشناسان از گفتوگو و کارگاههای مختلف تهیه شده است.
- بازپرداخت آنلاین بلیتهای خریداری شده بازدید از موزه
- اینستاگرام مرکز علم #SGUnited #ScienceCentreSg
https://www.science.edu.sg/for-schools/resources
مرکز علم سنگاپور موسسهای علمی واقع در جورونگ شرقی سنگاپور است که متخصص در ارتقاء آموزش علمی و فن آوری عامه مردم است. ایده تاسیس این مرکز علم اولین بار در سال ۱۹۶۹ توسط شورای علوم سنگاپور مطرح و سپس به تایید دولت رسید. به منظور طراحی ساختمان موزه رقابتی برگزار شد و آقای ریموند وو (Raymond Woo) به عنوان معمار برگزیده این رقابت انتخاب شد. این مرکز با بودجه ۱۲ میلیون دلاری و در فضایی به مساحت ده هکتار (یکصد هزار مترمربع) ساخته شد و دهم دسامبر ۱۹۷۷ توسط دکتر چین چای رییس هیات مدیره مرکز علم افتتاح گردید.
در سال ۱۹۸۷ اولین و تنها آیمکس این مرکز با هزینهای حدود ۱۸ میلیون دلار و ظرفیت ۲۷۶ صندلی ساخته شد. سال ۱۹۹۹ فضای نمایشگاهی مرکز علم، بازسازی و یک ورودی جدید و فضای باز نمایشگاهی نیز ایجاد شد. در سال ۲۰۰۰ شهر برف ) ) به عنوان یک مکان تفریحی جنب ساختمان آیمکس ایجاد شد. شهر برف تنها مرکز سرپوشیده با طول ۶۰ متر Snow City(
است که بازدیدکنندگان در این مکان به اسکی و اسنوبرد میپردازند. ارائه برنامههای آموزشی و برگزاری کارگاه برای مدارس و گروههای علاقهمند از دیگر فعالیتهای این بخش است. سال ۲۰۰۳ کار بازسازی ۱۴ گالری مرکز علم به پایان رسید و ساختمان آنِکس ((Annexe، باغ سینتیک (Kinetic Garden) و مرکز کودکان (Kid Stop) به مرکز علم ضمیمه شد. بخش کودکان، رده سنی ۱۸ ماه تا ۸ سال را پوشش میدهد که گالری و آثار این بخش، در جهت ارتقا و تشویق والدین و کودکان به انجام فعالیتهای تعاملی طراحی شده است. در این مجموعه بیش از ۱۰۰۰ اثر در حوزه علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات به معرض نمایش در آمده است. این مرکز به همراه آیمکس و شهر برف سالیانه یک میلیون بازدیدکننده دارد.
دیدگاهتان را بنویسید